Nieuwsberichten
U bevindt zich hier:   Home »    Nieuwsarchief »   
 • 8 maart 2019

  Talenten in Den Helder


  Onderzoeken van je eigen talenten en ontdekken welk vakgebied voor jou geschikt is... In groep 6/7 komen de kinderen al in aanraking met verschillende beroepen. Diverse ouders komen vertellen over hun werk, en dat allemaal in onze  mooie, eigen stad Den Helder! Vorige week vertelde Liane Post over haar werk bij het COA, vandaag was het de beurt aan Jan Ringma die werkt bij de Koninklijke Marine... binnenkort mogen we er zelfs kijkje nemen! De komende weken volgen er meer! 

 • 1 februari 2019

  Verkleedfeest


  Wat een feest was het om iedereen weer in de mooist denkbare verkleedcreatie op school te zien!! Ridders, Superhelden, Transformers, Elsa’s, Prinsessen, Krokodillen… we hebben ze allemaal voorbij zien komen! Overdag waren er superveel gezellige activiteiten te doen, waaronder veel gezellige spelletjes en een ware muziekset van DJ Martin Selsix. Ook ‘s avonds was DJ Martin Selsix van de partij en ging groep 7 en 8 los op zijn toffe muziek! De foto’s kunt u binnenkort terugvinden in ons foto-album (klikt u rechtsboven op 'bekijk foto-album'). Nog even nagenieten!

 • 7 januari 2019

  Een mooi schoolbasketbaltoernooi!!


  Wat een TOP schoolbasketbaltoernooi hebben wij beleefd in de kerstvakantie! Team B speelde erg goed samen, maar kwam in een lastige poule terecht de eerste dag. Na veel strijd te hebben geleverd en een aantal mooie punten op het scorebord werd de laatste toernooidag gezellig afgesloten. Bedankt oud-leerling Anniek Verfaille voor de coaching! Team A belandde met geen enkele verloren wedstrijd in de halve finale. Helaas werd deze niet met winst afgesloten en moest er worden gestreden in de troostfinale. Uiteindelijk werd dit team mede dankzij de coaching van meester Robert 4e van de 20 deelnemende teams in deze categorie.
  Lees verder »

 • 26 december 2018

  Basketbaltoernooi


  In de kerstvakantie (op 27, 28 en 29 december ) vindt weer het jaarlijkse schoolbasketbaltoernooi plaats (sporthal Sportlaan). Onze school doet mee met 2 teams (onder leiding van oud-leerling Anniek Verfaille en meester Robert). De tijden van de eerste speeldag (27 december) zijn als volgt: Team A Team B 12.20 uur: De Kluft A - Thorbecke B 12.40 uur: De Kluft B - Thorbecke A 13.00 uur: Vlieberg B - De Kluft A 13.20 uur: Eben Haezer A - De Kluft B 14.00 uur: De Kluft A - Comenius A 14.00 uur: De Kluft B - Lichtlijn Speeldag 2 (28 december):11.20 uur: Duynvaerder - Kluft
  Lees verder »

Nieuwsarchief