Nieuwsberichten
U bevindt zich hier:   Home »    Nieuwsarchief »   
 • 20 mei 2019

  Leerlingenraad


  Even voorstellen: onze kersverse leerlingenraad!  Levi en Norea (groep 8), Rhyona en Hailey (groep 6/7) en Féline en Lotte (groep 4/5).  Heel veel succes meiden!  

 • 15 mei 2019

  Spring Fair 2019


  Wat een supergeslaagde Spring Fair! Iedereen die ons heeft geholpen willen wij enorm bedanken. Zonder alle hulp was dit nooit zo'n gezelige middag geworden! We hebben maar liefst 656,80 euro bij elkaar verdiend samen (met alle kosten eraf!)... wij zijn TROTS! De foto's komen zo vlug mogelijk in het foto-album te staan.

 • 19 april 2019

  Eitje-Tik!


  Kyan mag zich na een bloedstollende finale de heuse Eitje-Tik koning noemen van 2019! Van harte gefeliciteerd met het behalen van deze prestigieuze titel Kyan!

 • 12 april 2019

  Koningsspelen 2019


  Wat was het weer een fijne dag vandaag tijdens de Koninsgspelen. Er waren heel veel spelletjes en superveel ouders die ons hielpen bij het klaarzetten en het begeleiden ervan. Gelukkig kwam het zonnetje ook nog even door, dat maakte de dag helemaal compleet! Iedereen enorm bedankt voor alle inzet en hulp! De foto's komen vlug in het album op onze website te staan.

Nieuwsarchief